MijnZorgtoegang | PMC in Balans (2024)

  • Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokken
  • Bewezen effectief
  • Alle zorgverzekeraars
Bel

menu

  1. Home
  2. Praktijkinfo
  3. Patiënteninformatie
  4. MijnZorgtoegang

PMC in Balans maakt gebruik van het patientenportaal Mijn Zorgtoegang om vragenlijsten in te vullen en uw afspraken te beheren

MijnZorgtoegang | PMC in Balans (2)

Inloggen bij Mijn Zorgtoegang

MijnZorgtoegang is een portaal dat met moderne en veilige technieken real-time gegevens van het gekoppelde Elektronisch Patiëntendossier (EPD) weergeeft aan ingelogde cliënten/patiënten. Het portaal slaat de gegevens niet zelf op, maar biedt de mogelijkheid voor patiënten/cliënten om veilig informatie toe te voegen aan het dossier van hun hulpverlener.

Vragenlijsten invullen

Uw afspraken inzien

Uw afspraak verzetten of afzeggen

Inloggen bij Mijn Zorgtoegang

Veelgestelde vragen over Mijn Zorgtoegang

Wat is Mijn Zorgtoegang?

Mijn Zorgtoegang is een online platform dat ontworpen is om patiënten en zorgverleners gemakkelijk toegang te geven tot gezondheidsinformatie en zorggerelateerde diensten. U ontvangt hierop de afspraken bij uw therapeut en eventuele vragenijsten om in te vullen voorafgaand of tijdens uw behandelperiode.

Hoe kan ik mij registreren voor Mijn Zorgtoegang?

Wanneer u een afspraak bij één van onze therapeuten heeft ingepland, ontvangt u een mail met daarin een activatielink voor uw account. Deze mail ziet er zo uit:

MijnZorgtoegang | PMC in Balans (3)

Wanneer u op de link klikt vraagt het programma een aantal gegevens. U kunt daarna een account met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Met deze inloggevens kunt u op MijnZorgtoegang.nl en in de MijnZorgtoegang app inloggen.

Ik heb geen mail ontvangen voor het aanmaken van MijnZorgtoegang account

Heeft u geen mail ontvangen over het aanmaken van een Mijn Zorgtoegang account? Controleer dan de volgende zaken:

  • Is uw aankomende afspraak binnen 4 weken gepland? Staat uw afspraak langer dan 4 weken vooruit gepland, dan kan het zijn dat u de activeringsmail nog moet ontvangen. Houd uw mailbox in de gaten.
  • Heeft u uw spambox gecontroleerd? Het kan zijn dat onze mailtjes in uw spambox belanden. Wanneer dit het geval is, adviseren wij u ons e-mail adres (info@pmcinbalans.nl) te markeren als vertrouwelijk, zodat toekomstige mailtjes gewoon in uw inbox belanden.
  • Heeft u bovenstaande punten gecontroleerd en zijn deze niet voor u van toepassing? Neem dan contact met ons op. Wij zullen het systeem dan een nieuwe activeringsmail laten sturen. U kunt hiervoor ons een mailtje sturen naar info@pmcinbalans.nl of telefonisch contact opnemen.

Is het noodzakelijk om een account aan te maken op MijnZorgtoegang?

Nee, het gebruik van MijnZorgtoegang is niet verplicht, maar wel heel handig!

MijnZorgtoegang geeft u namelijk de mogelijkheid tot het invullen van vragenlijsten en het inzien, verzetten en afzeggen van uw afspraken!

Wanneer u voorafgaande aan uw behandeling de voor u beschikbaar gestelde vragenlijsten al invult, hoeft uw fysiotherapeut hier minder tijd aan te besteden tijdens de behandeling. Dit zorgt er dus voor dat uw therapeut meer tijd overhoudt om u te behandelen!

Ook het inzien, verzetten en afzeggen van afspraken is via MijnZorgtoegang heel makkelijk door u zelf te regelen. Hierdoor hoeft u niet meer naar de praktijk te bellen en kunt u bijvoorbeeld ook buiten kantooruren en in het weekend uw afspraak nog op tijd verzetten of afzeggen.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord voor Mijn Zorgtoegang ben vergeten?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u meestal gebruikmaken van de "Wachtwoord vergeten" of "Herstel wachtwoord" functie op de aanmeldingspagina om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Hoe veilig is mijn informatie op Mijn Zorgtoegang?

Mijn Zorgtoegang is ontworpen met strenge beveiligingsmaatregelen om de privacy en veiligheid van uw gezondheidsgegevens te waarborgen. Zorginstellingen volgen strikte protocollen om ervoor te zorgen dat de gegevens veilig worden opgeslagen en overgedragen.

Kan ik via Mijn Zorgtoegang afspraken maken met mijn zorgverleners?

Ja, in veel gevallen kunt u afspraken plannen, wijzigen of annuleren via Mijn Zorgtoegang. Dit kan variëren afhankelijk van de specifieke zorginstelling en het type afspraak.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Mijn Zorgtoegang?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van Mijn Zorgtoegang

Hoe ontvang ik mijn afspraakherinneringen als ik geen account aanmaak op MijnZorgtoegang?

Ook als u geen accout aanmaakt op Mijn Zorgtoegang worden uw afspraakbevestigingen en -herinneringen altijd nog via de mail verstuurd.

9.2

Klanten geven ons gemiddeld een 9.2

Gebaseerd op 3465 beoordelingen

Haar uitleg was zeer goed en ze stelde je erg op je gemak. Ze straalde zeer veel rust uit waardoor het voor jezelf makkelijker word om over je probleem te praten. Ik zou haar zeker adviseren.

Snel de oorzaak gevonden, effectieve behandeling en fijn contact - Anne Muilenburg

De deskundigheid, de betrokkenheid, de duidelijke communicatie en de ontspannen sfeer - Erik de Vries

Betrokken met patiënt, goed informeren naar de klachten. Eerst dingen uitsluiten, daarna gericht behandelen. Duidelijke uitleg over oefeningen. Weet goed en gericht te handelen, met goed resultaat - Adrie Janse

Uitstekende kennis van zaken, empatisch vermogen, rustig, duidelijk, goede uitleg, het heeft me inzicht gegeven en ik kon de besproken zaken toepassen in de praktijk, kortom ik kon er echt wat mee en het heeft me geholpen in mijn herstel - Linda Minderhoud

Professioneel, deskundig, accuraat, vriendelijk. Beide fysiotherapeuten waar ik bij ben geweest - Jeannette Bolle

Prettig in het contact. Eerlijk en direct. Oog voor de mens - Jan van der Kooij

Meer reviews
MijnZorgtoegang | PMC in Balans (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 6237

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.